Pondělní dopoledne žáci gastronomických oborů strávili ve zlínském Velkém kině zcela netradičním způsobem.
Motivující program pro ně připravili Barmani Zlín – Jakub Orel a Adam Navrátil, kteří do tamního kina pozvali odborníky z gastronomie. Jmenujme například pana Tomáše Blablu, který má titul hoteliéra roku 2014, pana Macháčka, který vlastní agenturu zprostředkovávající práci na zaoceánských lodí, nebo pana kuchaře Sapíka, který například vařil pro představitele nejrůznějších zemí.
Z jejich úst zazněla slova o tom, že když člověk opravdu chce, má chuť a píli, může dosáhnout zdárného cíle, i když někdy cesty k tomuto vrcholu jsou klikaté.
Naši žáci mají možnost se zamyslet nad svojí budoucností, jestli je bude lákat práce na zaoceánské lodi, či se stát profesionálním barmanem, nebo pracovat v regionu na jednom z prestižních hotelů, které náš kraj nabízí.