Další týden utekl jako voda, ač jsme pracovali šest dnů.
Vyzkoušeli jsme si i odpolední směnu v rámci akce „Martinov večer“, která nás překvapivě bavila víc, než ta ranní. Měli jsme možnost seznámit se zase o něco více se slovinskou gastronomií.
Chystali jsme jednohubky – eidam na kostky, mozzarella a různé druhy sušeného ovoce a jednohubky s humusem. Dokončovali jsme minutky – jehněčí žebra, pečeného pstruha se slávkami a taštičky plněné zeleninovou směsí s kari. Připravovali jsme přílohu – cukety plněné polentou. Martínek griloval před hosty kuřecí maso se zeleninou, Anetka pekla na pánvi baby sýr a hrušky a Libča smažil černé chipsy na oblohu k minutkám. Servírka Domča obsluhovala hosty v restauraci u bazénu.
V úterý 15. 11. nás čeká GTZ. Více prozradíme příště J.
Těšte se na další zprávy ze Slovinska.