ADAPTAČNÍ KURZ 1.M a 1.G

Náš adaptační kurz odstartoval v pondělí 23. 9. 2024 a pokračoval až do středy 25. 9. 2024 s třídou 1.G.
Ubytovali jsme se v penzionu Pod Kyčerou v krásné přírodě. I když nám nevyšlo počasí podle představ, přesto jsme si užili mnoho aktivit uvnitř i venku.
V pondělí jsme začali poznávacími hrami a také jsme se vydováděli v přírodní rezervaci Tesák. Zkusili jsme si i orientační běh, ve kterém jsme se všichni poztráceli a dokonce nám nepomohly ani mapy, kompasy a bohužel ani naše telefony. V jídelně pak každá třída tvořila erby, na kterých se podílel každý z nás. V úterý nám den začal vycházkou, která nás zabavila na celé dopoledne, zrána vysvitlo sluníčko, ale později začalo pršet, což jsme ale vydrželi a šli jsme hrát „běhací hru“. Na večer paní učitelky vymyslely dobrodružnou stezku odvahy, kterou jsme nazvali: „co nás nezabije, to nás posílí“ a která v nás zanechala nezapomenutelné zážitky.
A jsme u konce ….. ve středu ráno jsme si sbalili kufry a sešli se v jídelně, shrnuli jsme si tři skvělé dny a byl čas odjet směr domov.
Ve třídě jsme našli spoustu nových kamarádů.

Mockrát děkujeme našim učitelkám Renatě Sekové, Ireně Šoltysové, Vendule Valentové a hlavně našim třídním učitelkám 1.M Romaně Popelkové a za 1.G Dagmar Šarounové.

Adéla Gergelová a Nela Skýpalová

Příspěvek byl publikován 18.10. 2024