Adaptační kurz 1.K

Ve dnech 18. až 20. září se naše třída 1.K (Informační služby) účastnila adaptačního pobytu v penzionu Pod Kyčerou, kde nám společnost dělala třída 1.U.

Díky krásnému počasí jsme si užili mnoha venkovních aktivit.

Například orientačního běhu, aktivit pro zpevňování spolupráce a komunikace, procházek, díky nimž jsme poznali okolí Tesáku a tak podobně.

Nejdřív jsme začali seznamovacími hrami, kdy jsme zjišťovali více nejen o ostatních spolužácích, ale také o paní učitelce Valentové a paní učitelce Vlažné.

Poté k večeru následovalo kreslení třídního erbu, literární kvíz, psaní dopisu svému budoucímu já, povídání a hraní různých her.

K poslednímu večeru se přidalo zpívání, opékání špekáčků u ohně a seznamování napříč třídami.

Jako třída jsme se shodli, že túra a orientační běh byly ze všech aktivit nejlepší. I když se nám jedna dvojice ztratila skoro až do Rajnochovic, tak i oni uznali, že se jim tato aktivita líbila a že na ni nezapomenou. Túra na Troják dlouhá 6 kilometrů byla plná informačních tabulí, spadlých stromů, kaluží, bláta a hledání ztraceného bunkru, ale přesto všechno jsme si túru užili a dopravili se v pořádku na penzion autobusem.

Shodli jsme se na tom, že se nám adaptační kurz povedl a jeli bychom znovu.

Za 1.K napsaly Viktorie Vondráčková a Nikol Brychtová

 

Příspěvek byl publikován 8.10. 2024